Kiváló minőségű babatermékekkel várunk!

Hírlevél
TOP termékek
Legnépszerűbb bútorcsaládunk- Todi Cube

Pink Glitter Geburtstagskonfetti "20" | van harte | Dekoration für ...

Több, mint 20 éves szakértelemmel rendelkezünk!

Már nálunk is kapható a Todi gyermekbútor

Hogy miért a Todi?

Minden TODI bababútorra 1 év teljes körű garancia vonatkozik. Minden termékünkhöz jótállási jegyet, illetve karbantartási- és használati útmutatót adunk.
Bababútoraink átesnek a TODI szigorú minőség-ellenőrzési folyamatán, mellyel biztosítani tudjuk azt a minőséget, melyet vásárlóink elvárnak tőlünk.
Minden TODI bababútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület szigorú előírásainak, szabványainak.
A gyerek- és bababútoraink vasalatai a legjobb minőségi kategóriába sorolható BLUM és HAFELE termékek, melyek hosszú, gondtalan használhatóságot biztosítanak. Csak a TODI Kaméleon gyerekbútorokhoz opcióként kérhető fékes ajtó és fékes fióksín, melyek könnyen járó fiókokat és ajtókat eredményeznek, és a becsukás előtti állapotban fékezve önzáróan helyükre záródnak. Ezzel az opcióval kizárjuk annak lehetőségét, hogy a gyerekek a hangos ajtó illetve fiókbecsapódásra felébredjenek, illetve, hogy a nyitott ajtó vagy fiók bezáródás közben véletlenül rázáródjon a picik kezére.
Bútoraink tervezésénél, gyártásánál fontosnak tartjuk a környezet- és bababarát alapanyagok felhasználását. Minden általunk használt felületkezelő anyag minősített vízbázisú lakk vagy festék, mely egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz!
Bútorainkat Magyarországon, a TODI Bútorgyártó Kft. saját üzemében készítjük, magyar kollégáinkkal.
A Todi gyermekbútorok kizárólagos forgalmazója a régióban a szombathelyi Mini Manó Bababolt!